Tekst formaat

Facilitair vrijwilliger

Wil jij een bijdrage leveren aan onze dienstverlening voor de ouderen in Nederland? Woon je in de omgeving van Amersfoort én ben je beschikbaar voor twee dagdelen per week? Lees dan verder!

Facilitair vrijwilliger (8 uur)

Wil jij een bijdrage leveren aan onze dienstverlening voor de ouderen in Nederland? Woon je in de omgeving van Amersfoort én ben je beschikbaar voor twee dagdelen per week? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Bij het Nationaal Ouderenfonds zetten we ons iedere dag in voor alle ouderen in Nederland. Onze speerpunten zijn: actief ouder worden, inspireren tot een leeftijdsvriendelijke omgeving én het bestrijden van eenzaamheid. Dit doen we onder andere door sport- en beweegprogramma’s zoals OldStars en De Derde Helft maar ook door initiatieven zoals de breiclub, de BoodschappenPlusBus, belservice de Zilverlijn en een programma rondom digitale vaardigheden voor ouderen: Welkom Online. Zo krijgt iedereen de kans om op een actieve manier ouder te worden. Want ouder worden doen we samen!

Wat ga je doen?

Als facilitaire kracht bij het Nationaal Ouderenfonds kom je de afdeling Administratie ondersteunen. Op kantoor zijn er diverse werkzaamheden waar we extra hulp bij kunnen gebruiken. Denk hierbij aan ondersteuning ten aanzien van de post of acties waarbij pakketjes ingepakt en verstuurd moeten worden. Maar ook andere operationele taken zoals het opruimen van de voorraadkamer, het schoonmaken van het koffieautomaat en het scannen van documenten. Af en toe kunnen we ook wat extra hulp gebruiken ten aanzien van de digitale invoer van data en bijvoorbeeld het inruimen van bestellingen. In drukkere periodes zoals rondom de kerstdagen is het fijn als je flexibel en extra beschikbaar bent.

Wat bieden wij?

 • Vrijwilligerswerk waarin je een bijdrage levert aan de vitaliteit van ouderen
 • Enorm veel waardering voor jouw ondersteuning
 • Zinvol werk in een betrokken team bij een informele en jonge organisatie

Wat vragen wij?

 • Je bent beschikbaar op dinsdag en / of donderdag voor een aantal uren
 • Je bent voor een langere periode beschikbaar
 • Je bent goed in zelfstandig werken
 • Je bent van nature dienstverlenend
 • Je woont in Amersfoort of in de directe omgeving

 

Solliciteren

Interesse? Stuur je cv en je motivatie naar vacature@ouderenfonds.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Karin Stokman, teamleider Administratie, bereikbaar via 088-3442041 en k.stokman@ouderenfonds.nl.

Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 1. Hoe wilt u meedoen?

 2. Ik zoek een activiteit

 3. Voor thuis

 4. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online is een laagdrempelig lesprogramma voor als u een eerste stap online wilt zetten. U kunt ook kiezen voor begeleiding door een vrijwilliger of een groepsles.

 5. Wij denken dat dit bij u past

  We vragen regelmatig 55-plussers naar hun mening over actuele thema’s. Wilt u bijdragen aan een juist beeld van ouderen? Geef dan uw mening in het Ouderenpanel!

 6. In de buurt

 7. Wij denken dat dit bij u past

  Met een breiclub van Samen Breien kiest u voor ontmoeting, creativiteit en gezelligheid.

 8. Wij denken dat dit bij u past

  Blijf met OldStars samen sporten en bewegen met onze spelvormen voor 55+.

 9. Wij denken dat dit bij u past

  Bij De Derde Helft blijft u sociaal actief én betrokken bij de sportvereniging in uw buurt.

 10. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online groepslessen vormen een laagdrempelig lesprogramma voor iedereen die de eerste stappen online wil zetten.

 11. Wij denken dat dit bij u past

  Alleen op pad gaan is niet altijd makkelijk. Of gezellig. En daarom heeft het Ouderenfonds iets leuks! Met onze speciale uitjes en evenementen bieden we voor ieder wat wils. Op zo’n dag is er alle gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, samen herinneringen te maken en misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen te sluiten.

 12. Ik wil helpen als vrijwilliger

 13. Wij denken dat dit bij u past

  Niks is zo fijn als een dagje erop uit gaan. Ook als je oud bent! Het Nationaal Ouderenfonds organiseert uitjes om ouderen de mogelijkheid te bieden om op stap te gaan. Zo’n dagje weg is voor een oudere erg waardevol. Jij kunt hieraan bijdragen! Ga je mee als begeleider?

 14. Op een vaste dag (of dagdeel)

 15. Wij denken dat dit bij u past

  Met het online lesprogramma Welkom Online kunnen ouderen samen met jou oefenen om digitale basisvaardigheden eigen te maken. Met jou hulp zal er een (online) wereld voor hen opengaan!

 16. Ik zet zelf een activiteit of club op

 17. Wij denken dat dit bij u past

  Met speciale spelvormen voor ouderen maken we bewegen en actief blijven mogelijk voor alle ouderen. Wil je een OldStars team starten of je club aansluiten? Dat kan!

 18. Ik wil het Ouderenfonds steunen

  • Met een gift
 19. Met een gift

 20. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig een eenmalige gift doen via iDEAL.

 21. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig je gift laten afschrijven met een machtiging.

 22. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig en snel een gift doen via Tikkie.

 23. Wij denken dat dit bij u past

  U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. U ontvangt dan van de Belastingdienst jaarlijks tot 43% van uw gift terug.

 24. Wij denken dat dit bij u past

  Steeds meer mensen nemen een goed doel op in hun testament. Onze droom is dat geen enkele oudere zich ongewild eenzaam voelt. Met het Nationaal Ouderenfonds in uw testament draagt u hieraan bij, ook als u er zelf niet meer bent.

 25. Wij denken dat dit bij u past

  Wilt u op persoonlijke wijze het werk van het Ouderenfonds structureel ondersteunen? Dat kan met een Fonds op Naam. Dit is een schenking aan een goed doel met een gerichte opdracht.

Ontvang de nieuwsbrief

Ja, ik geef eenmalig via iDEAL

Ja, ik geef via machtiging

Ja, ik geef eenmalig via Tikkie

Scan de volgende QR code met je smartphone

Ja, ik schenk met belastingvoordeel

U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. Vul het formulier in om te schenken met belastingvoordeel: