Tekst formaat

Gordons Bingofeest gaat niet door

Het online bingofeest van het Ouderenfonds is helaas afgelast. We vertellen waarom en geven antwoord op de veelgestelde vragen.

We keken er samen met jullie naar uit! Het is daarom met pijn in ons hart dat we hebben besloten dat alle vier de Ouderenfonds bingoavonden niet doorgaan. Alle spelers met een bingokaart ontvangen uiteraard bericht en krijgen uiterlijk zaterdag 14 augustus het volledige aankoopbedrag terug.


Toelichting

Met het Bingofeest wilden we iedereen een leuke avond bezorgen en samen geld ophalen om ouderen te helpen. Meerdere onzekerheden maken het voor het Ouderenfonds in deze tijd onmogelijk om dit evenement goed te organiseren. Daarom gaat het bingofeest helaas niet door.

Maar we zitten niet stil! We zetten nu vol in op onze activiteiten in de wijk gericht op écht contact. Samen met onze breiclubs, bussen en (sport)verenigingen kijken we naar wat er nu wel  kan. Zodat alle ouderen die eraan toe zijn, elkaar weer kunnen ontmoeten!

Alle bingospelers, supporters en sponsoren bedankt!

Jullie steun blijft hard nodig. Want ouder worden doe je samen. Wil je het Ouderenfonds graag alsnog steunen? Dit kan je doen met een donatie. Elke bijdrage is van harte welkom.

Help ons met een donatie

Veelgestelde vragen

 

Waarom gaat de bingo niet door?

Met het bingofeest wilden we iedereen een leuke avond bezorgen en samen geld ophalen om ouderen te helpen. Meerdere onzekerheden maken het voor het Ouderenfonds in deze tijd onmogelijk om dit evenement goed te organiseren. Daarom gaat het bingofeest helaas niet door.

Maar we zitten niet stil! We zetten nu vol in op onze activiteiten in de wijk gericht op écht contact. Samen met onze breiclubs, bussen en (sport)verenigingen kijken we naar wat er nu wel  kan. Zodat alle ouderen die eraan toe zijn, elkaar weer kunnen ontmoeten!


Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Alle spelers met een bingokaart ontvangen uiteraard bericht en krijgen uiterlijk zaterdag 14 augustus het volledige aankoopbedrag terug.

Kreeg u vanwege de datumwijziging eerder bericht van ons? Dan hoeft ook u niets te doen! Alle kaarten worden tegelijk teruggestort.

 

Wat kan ik in plaats van bingo voor leuks samen met anderen doen?

 • Organiseer toch een bingo, gewoon in je eigen huis!
 • Organiseer een filmavond, bbq – of deel jouw hobby met een oudere uit de buurt!
 • Ga samen naar buiten. Wat dacht je van een stranduitje?
 • Kijk bij Nationale Ouderendag voor meer inspiratie

 

Wat kan ik in plaats van de bingo voor ouderen doen?


Hoe gaat het Ouderenfonds nu geld ophalen?

 1. Hoe wilt u meedoen?

 2. Ik zoek een activiteit

 3. Voor thuis

 4. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online is een laagdrempelig lesprogramma voor als u een eerste stap online wilt zetten. U kunt ook kiezen voor begeleiding door een vrijwilliger of een groepsles.

 5. Wij denken dat dit bij u past

  We vragen regelmatig 55-plussers naar hun mening over actuele thema’s. Wilt u bijdragen aan een juist beeld van ouderen? Geef dan uw mening in het Ouderenpanel!

 6. In de buurt

 7. Wij denken dat dit bij u past

  Met een breiclub van Samen Breien kiest u voor ontmoeting, creativiteit en gezelligheid.

 8. Wij denken dat dit bij u past

  Blijf met OldStars samen sporten en bewegen met onze spelvormen voor 55+.

 9. Wij denken dat dit bij u past

  Bij De Derde Helft blijft u sociaal actief én betrokken bij de sportvereniging in uw buurt.

 10. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online groepslessen vormen een laagdrempelig lesprogramma voor iedereen die de eerste stappen online wil zetten.

 11. Wij denken dat dit bij u past

  Alleen op pad gaan is niet altijd makkelijk. Of gezellig. En daarom heeft het Ouderenfonds iets leuks! Met onze speciale uitjes en evenementen bieden we voor ieder wat wils. Op zo’n dag is er alle gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, samen herinneringen te maken en misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen te sluiten.

 12. Ik wil helpen als vrijwilliger

 13. Wij denken dat dit bij u past

  Niks is zo fijn als een dagje erop uit gaan. Ook als je oud bent! Het Nationaal Ouderenfonds organiseert uitjes om ouderen de mogelijkheid te bieden om op stap te gaan. Zo’n dagje weg is voor een oudere erg waardevol. Jij kunt hieraan bijdragen! Ga je mee als begeleider?

 14. Op een vaste dag (of dagdeel)

 15. Wij denken dat dit bij u past

  Met het online lesprogramma Welkom Online kunnen ouderen samen met jou oefenen om digitale basisvaardigheden eigen te maken. Met jou hulp zal er een (online) wereld voor hen opengaan!

 16. Ik zet zelf een activiteit of club op

 17. Wij denken dat dit bij u past

  Met speciale spelvormen voor ouderen maken we bewegen en actief blijven mogelijk voor alle ouderen. Wil je een OldStars team starten of je club aansluiten? Dat kan!

 18. Ik wil het Ouderenfonds steunen

  • Met een gift
 19. Met een gift

 20. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig een eenmalige gift doen via iDEAL.

 21. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig je gift laten afschrijven met een machtiging.

 22. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig en snel een gift doen via Tikkie.

 23. Wij denken dat dit bij u past

  U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. U ontvangt dan van de Belastingdienst jaarlijks tot 43% van uw gift terug.

 24. Wij denken dat dit bij u past

  Steeds meer mensen nemen een goed doel op in hun testament. Onze droom is dat geen enkele oudere zich ongewild eenzaam voelt. Met het Nationaal Ouderenfonds in uw testament draagt u hieraan bij, ook als u er zelf niet meer bent.

 25. Wij denken dat dit bij u past

  Wilt u op persoonlijke wijze het werk van het Ouderenfonds structureel ondersteunen? Dat kan met een Fonds op Naam. Dit is een schenking aan een goed doel met een gerichte opdracht.

Ontvang de nieuwsbrief

Ja, ik geef eenmalig via iDEAL

Ja, ik geef via machtiging

Ja, ik geef eenmalig via Tikkie

Scan de volgende QR code met je smartphone

Ja, ik schenk met belastingvoordeel

U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. Vul het formulier in om te schenken met belastingvoordeel: