Tekst formaat

Projectmedewerker Diensten

Projectmedewerker Diensten (28 uur)

Wil jij helpen de eenzaamheid onder ouderen te bestrijden en een bijdrage leveren aan wat wij doen voor ouderen? En vind je het leuk vrijwilligers te ondersteunen, ouderen te werven en kwaliteitsverbeteringen door te voeren? Lees dan hier verder!

Ons team

Onze organisatie bestaat uit ongeveer 50 gedreven collega’s. Samen zetten we ons direct en indirect in voor ouderen in Nederland. Het team Diensten bestaat uit 7 collega’s die zich bezighouden met uiteenlopende diensten voor ouderen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de vele vrijwilligers die actief zijn voor het Ouderenfonds. Bij diensten kun je denken aan het organiseren van activiteiten die ouderen samenbrengen en bijdragen aan onderlinge verbinding. Een aantal initiatieven zijn; Oldstars, BoodschappenPlusBus, Zilverlijn, (strand)uitjes, SamenBreien, Welkom Online en Schrijfmaatje.

Dit ga je doen

Jij wordt voornamelijk verantwoordelijk voor het project Zilverlijn. Je zorgt voor de dagelijkse uitvoering, signaleert en faciliteert kwaliteitsverbeteringen èn vindt ouderen die gebruik willen maken van de Zilverlijn. Je werkt in multidisciplinaire teams om samen tot de beste resultaten te komen. Je zult wekelijks de projectmedewerker BoodschappenPlusBus ondersteunen in contract- en relatiebeheer en de voortgang waarborgen bij zijn afwezigheid. Met rapportages kan jij tot slot onderbouwen in welke mate onze diensten en projecten bijdragen aan onze slogan; ouder worden doe je samen!

Wat wij zoeken

Wij zoeken een professional die van nature betrokken en proactief is. Je denkt altijd een paar stappen vooruit en weet verbanden te leggen. Je zoekt het contact met collega’s actief op en kunt jezelf goed uitdrukken in verschillende meetings. Jij weet van aanpakken en bijt je helemaal vast in je diensten. Weet je iets niet? Dan voel je van nature de drang dit uit te zoeken voordat je verder gaat met een andere taak. Je wilt zaken in een context kunnen plaatsen. Je voelt je verantwoordelijk en bent accuraat en scherp op de processen. Als je resultaten boekt, voel jij je voldaan en geef je je collega’s een (virtuele) high five op dit succes!

Dus jij hebt…

 • Een afgeronde opleiding minimaal op HBO-niveau
 • Affiniteit met de doelgroep 55+
 • Communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met samenwerken
 • Skills met betrekking tot plannen en organiseren
 • Ervaring met het werken met een CRM systeem
 • Een ondernemende en proactieve houding
 • En misschien ook al ervaring met vrijwilligers (pré)

 

Wat we bieden

 • Salaris (schaal 8 CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening €2.712,- tot €3.864,- bruto per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring & opleiding)
 • Een individueel budget van 18% van je jaarsalaris dat je kunt uitgeven aan extra verlofdagen of een extra uitkering in de vorm van geld
 • Een persoonlijk loopbaanbudget die je kunt besteden aan trainingen of bijv. coaching
 • Organisatie- en teamuitjes en (virtuele) koffiemomenten met collega’s
 • Zinvol werk in een betrokken team bij een informele, jonge organisatie
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen en te leren van ervaren collega’s
 • Een modern kantoor op loopafstand van station Amersfoort waar je voor meetings en inspiratie aanwezig bent
 • Flexibel (thuis) werken, zodat jij je privéleven en je werkleven perfect in balans kunt houden

Solliciteren

Interesse? Stuur dan uiterlijk 10 oktober je cv en motivatie naar vacature@ouderenfonds.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats op 15 oktober. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Helmie Mulder, teamleider Diensten, bereikbaar via h.mulder@ouderenfonds.nl. Voor vragen over o.a. de procedure kun je vanaf 6 oktober contact opnemen met onze HR Adviseur Madelon Sporrel, bereikbaar op 088- 3442012.

Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 1. Hoe wilt u meedoen?

 2. Ik zoek een activiteit

 3. Voor thuis

 4. Wij denken dat dit bij u past

  Soms is het prettig om even uw hart te kunnen luchten of gewoon een gezellig praatje te maken. Bij de Zilverlijn bellen onze getrainde vrijwilligers u wekelijks voor een contactmomentje.

 5. Wij denken dat dit bij u past

  Bij Schrijfmaatje koppelen wij u aan een vrijwilliger met dezelfde interesses. Het postcontact kan beginnen!

 6. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online is een laagdrempelig lesprogramma voor als u een eerste stap online wilt zetten. U kunt ook kiezen voor begeleiding door een vrijwilliger of een groepsles.

 7. Wij denken dat dit bij u past

  We vragen regelmatig 55-plussers naar hun mening over actuele thema’s. Wilt u bijdragen aan een juist beeld van ouderen? Geef dan uw mening in het Ouderenpanel!

 8. In de buurt

 9. Wij denken dat dit bij u past

  Met een breiclub van Samen Breien kiest u voor ontmoeting, creativiteit en gezelligheid.

 10. Wij denken dat dit bij u past

  Blijf met OldStars samen sporten en bewegen met onze spelvormen voor 55+.

 11. Wij denken dat dit bij u past

  Bij De Derde Helft blijft u sociaal actief én betrokken bij de sportvereniging in uw buurt.

 12. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online groepslessen vormen een laagdrempelig lesprogramma voor iedereen die de eerste stappen online wil zetten.

 13. Wij denken dat dit bij u past

  Alleen op pad gaan is niet altijd makkelijk. Of gezellig. En daarom heeft het Ouderenfonds iets leuks! Met onze speciale uitjes en evenementen bieden we voor ieder wat wils. Op zo’n dag is er alle gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, samen herinneringen te maken en misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen te sluiten.

 14. Ik wil helpen als vrijwilliger

 15. Wij denken dat dit bij u past

  Niks is zo fijn als een dagje erop uit gaan. Ook als je oud bent! Het Nationaal Ouderenfonds organiseert uitjes om ouderen de mogelijkheid te bieden om op stap te gaan. Zo’n dagje weg is voor een oudere erg waardevol. Jij kunt hieraan bijdragen! Ga je mee als begeleider?

 16. Op een vaste dag (of dagdeel)

 17. Wij denken dat dit bij u past

  Als vrijwilliger bij de Zilverlijn bel jij met ouderen die behoefte hebben aan meer contact. Je biedt een luisterend oor, een goed gesprek of gewoon een gezellig praatje. Net waar behoefte aan is!

 18. Wij denken dat dit bij u past

  Wil jij ouderen verrassen met een kaartje of een brief? Geef je dan op als Schrijfmaatje en vervul de schrijfwens van een oudere.

 19. Wij denken dat dit bij u past

  Met het online lesprogramma Welkom Online kunnen ouderen samen met jou oefenen om digitale basisvaardigheden eigen te maken. Met jou hulp zal er een (online) wereld voor hen opengaan!

 20. Ik zet zelf een activiteit of club op

 21. Wij denken dat dit bij u past

  Met speciale spelvormen voor ouderen maken we bewegen en actief blijven mogelijk voor alle ouderen. Wil je een OldStars team starten of je club aansluiten? Dat kan!

 22. Ik wil het Ouderenfonds steunen

 23. Met een gift

 24. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig een eenmalige gift doen via iDEAL.

 25. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig je gift laten afschrijven met een machtiging.

 26. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig en snel een gift doen via Tikkie.

 27. Wij denken dat dit bij u past

  U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. U ontvangt dan van de Belastingdienst jaarlijks tot 43% van uw gift terug.

 28. Wij denken dat dit bij u past

  Steeds meer mensen nemen een goed doel op in hun testament. Onze droom is dat geen enkele oudere zich ongewild eenzaam voelt. Met het Nationaal Ouderenfonds in uw testament draagt u hieraan bij, ook als u er zelf niet meer bent.

 29. Wij denken dat dit bij u past

  Wilt u op persoonlijke wijze het werk van het Ouderenfonds structureel ondersteunen? Dat kan met een Fonds op Naam. Dit is een schenking aan een goed doel met een gerichte opdracht.

Ontvang de nieuwsbrief

Ja, ik geef eenmalig via iDEAL

Ja, ik geef via machtiging

Ja, ik geef eenmalig via Tikkie

Scan de volgende QR code met je smartphone

Ja, ik schenk met belastingvoordeel

U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. Vul het formulier in om te schenken met belastingvoordeel: