Tekst formaat

Ervaren Medewerker Klantcontactcentrum (32 uur)

Voel jij je verbonden met ouderen? Kun jij de klantvriendelijkheid en bereikbaarheid van het Nationaal Ouderenfonds optimaliseren? Houd je van afwisseling en verandering? Lees dan verder, het Nationaal Ouderenfonds zoekt namelijk een gedreven en ervaren Medewerker Klantcontactcentrum.

Dit ga je doen

Ons klantcontactcentrum (KCC) is het visitekaartje van het Ouderenfonds en is onderdeel van het team Administratie. Via het KCC komen alle telefoontjes van ouderen, vrijwilligers en donateurs binnen. Ook verwerken wij correspondentie die betrekking heeft op onze diensten, zoals adreswijzigingen en aanmeldingen voor onze diensten. Het KCC is de ogen en de oren van de organisatie. Wij zoeken een klantvriendelijke en doortastende medewerker die graag een luisterend oor biedt, meedenkt en niet bang is om aan te pakken om daarmee het verschil te maken.

Je draait als “meewerkend voorman” mee in de telefoonlijn en je stuurt ook de 2 huidige medewerkers functioneel aan. Je vormt het aanspreekpunt van het KCC richting de organisatie. Je verzamelt vragen vanuit het KCC richting de diensten, zoals Zilverlijn, Schrijfmaatje en Welkom Online. Je neemt deel aan het 2-wekelijkse dienstenoverleg waar je deze vragen bespreekt en waar de medewerkers van de diensten jou aanspreken met nieuwe informatie die belangrijk is voor het team. Uiteraard zorg je dat de overige mensen in het KCC deze informatie dan ook krijgen. Jij bent verantwoordelijk voor de invulling van het KCC rooster bij afwezigheid of grote drukte. In tijden van relatief weinig telefoonverkeer ga je op zoek naar andere taken in het bredere team Administratie of zelfs daarbuiten. De kwaliteit van de gesprekken op het KCC vind je belangrijk en je ziet het als een uitdaging om je collega’s hierin te coachen naar een hoger plan.

Aangezien we midden in een traject van systeemwijzigingen zitten, is goed kunnen omgaan met veranderingen én digitale middelen belangrijk en we gaan er vanuit dat jij moeiteloos kunt schakelen tussen systemen en vraagstukken.

Functie-eisen en profiel

 • MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Empathisch vermogen en affiniteit met ouderen
 • Ervaring met het werken met ouderen (direct of indirect) en vrijwilligers
 • Een enthousiaste en proactieve houding
 • Communicatieve vaardigheden, zowel telefonisch als schriftelijk
 • Gewend om in teamverband te werken
 • Enige ervaring in het aansturen van een klein team
 • Je hebt een ruime levenservaring
 • Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen
 • Ruime ervaring met Excel, Word, Outlook en digitale middelen in het algemeen
 • Bereidheid om maximaal flexibel beschikbaar te zijn in drukke periodes
 • Werkdagen in elk geval maandag, woensdag en vrijdag, de 4e dag in overleg

Wat we bieden

 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden, met de intentie deze te verlengen bij goed functioneren.
 • Een modern kantoor op loopafstand van station Amersfoort.
 • Een prettige werkomgeving, waarbij het gedurende de coronacrisis gewenst is deels op kantoor en deels vanuit huis te werken.
 • Een salaris conform schaal 5 van de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening; minimaal € 2.061,- en maximaal € 2.936,- per maand bij fulltime (36-urig) dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze functie, mail dan uiterlijk 15 september een persoonlijke motivatiebrief en een cv naar info@ouderenfonds.nl. Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Karin Stokman, Teamleider Administratie via k.stokman@ouderenfonds of via telefoonnummer 088 3442 000.

Uiterlijk 18 september hoor je of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit gesprek vindt plaats in Amersfoort. Een referentiecheck maakt deel uit van de procedure, net als het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedag)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 1. Hoe wilt u meedoen?

 2. Ik zoek een activiteit

 3. Voor thuis

 4. Wij denken dat dit bij u past

  Soms is het prettig om even uw hart te kunnen luchten of gewoon een gezellig praatje te maken. Bij de Zilverlijn bellen onze getrainde vrijwilligers u wekelijks voor een contactmomentje.

 5. Wij denken dat dit bij u past

  Bij Schrijfmaatje koppelen wij u aan een vrijwilliger met dezelfde interesses. Het postcontact kan beginnen!

 6. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online is een laagdrempelig lesprogramma voor als u een eerste stap online wilt zetten. U kunt ook kiezen voor begeleiding door een vrijwilliger of een groepsles.

 7. In de buurt

 8. Wij denken dat dit bij u past

  Met een breiclub van Samen Breien kiest u voor ontmoeting, creativiteit en gezelligheid.

 9. Wij denken dat dit bij u past

  Blijf met OldStars samen sporten en bewegen met onze spelvormen voor 55+.

 10. Wij denken dat dit bij u past

  Bij De Derde Helft blijft u sociaal actief én betrokken bij de sportvereniging in uw buurt.

 11. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online groepslessen vormen een laagdrempelig lesprogramma voor iedereen die de eerste stappen online wil zetten.

 12. Wij denken dat dit bij u past

  Alleen op pad gaan is niet altijd makkelijk. Of gezellig. En daarom heeft het Ouderenfonds iets leuks! Met onze speciale uitjes en evenementen bieden we voor ieder wat wils. Op zo’n dag is er alle gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, samen herinneringen te maken en misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen te sluiten.

 13. Ik wil helpen als vrijwilliger

 14. Wij denken dat dit bij u past

  Niks is zo fijn als een dagje erop uit gaan. Ook als je oud bent! Het Nationaal Ouderenfonds organiseert uitjes om ouderen de mogelijkheid te bieden om op stap te gaan. Zo’n dagje weg is voor een oudere erg waardevol. Jij kunt hieraan bijdragen! Ga je mee als begeleider?

 15. Op een vaste dag (of dagdeel)

 16. Wij denken dat dit bij u past

  Als vrijwilliger bij de Zilverlijn bel jij met ouderen die behoefte hebben aan meer contact. Je biedt een luisterend oor, een goed gesprek of gewoon een gezellig praatje. Net waar behoefte aan is!

 17. Wij denken dat dit bij u past

  Wil jij ouderen verrassen met een kaartje of een brief? Geef je dan op als Schrijfmaatje en vervul de schrijfwens van een oudere.

 18. Wij denken dat dit bij u past

  Met het online lesprogramma Welkom Online kunnen ouderen samen met jou oefenen om digitale basisvaardigheden eigen te maken. Met jou hulp zal er een (online) wereld voor hen opengaan!

 19. Ik zet zelf een activiteit of club op

 20. Wij denken dat dit bij u past

  Met speciale spelvormen voor ouderen maken we bewegen en actief blijven mogelijk voor alle ouderen. Wil je een OldStars team starten of je club aansluiten? Dat kan!

 21. Ik wil het Ouderenfonds steunen

 22. Met een gift

 23. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig een eenmalige gift doen via iDEAL.

 24. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig je gift laten afschrijven met een machtiging.

 25. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig en snel een gift doen via Tikkie.

 26. Wij denken dat dit bij u past

  U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. U ontvangt dan van de Belastingdienst jaarlijks tot 46% van uw gift terug.

 27. Wij denken dat dit bij u past

  Steeds meer mensen nemen een goed doel op in hun testament. Onze droom is dat geen enkele oudere zich ongewild eenzaam voelt. Met het Nationaal Ouderenfonds in uw testament draagt u hieraan bij, ook als u er zelf niet meer bent.

Ontvang de nieuwsbrief

Ja, ik geef eenmalig via iDEAL

Ja, ik geef via machtiging

Ja, ik geef eenmalig via Tikkie

Scan de volgende QR code met je smartphone

Ja, ik schenk met belastingvoordeel

U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. Vul het formulier in om te schenken met belastingvoordeel: