Tekst formaat

Finance & HR

Dus jij bent nauwkeurig, adequaat en precies? Schakelen tussen diverse taken is jouw tweede natuur en als iemand energie krijgt van het proactief ondersteunen van Finance en HR, dan ben jij het wel. Daarnaast weet je wat hard werken is, maar kun je dit prima afwisselen met een leuk praatje. Jouw ideale job omvat een combinatie van cijfermatige en HR-gerelateerde taken. Interesse? Lees dan hier verder en solliciteer!

Administratief medewerker finance & HR | 32-36 uur per week

Dus jij bent nauwkeurig, adequaat en precies? Schakelen tussen diverse taken is jouw tweede natuur en als iemand energie krijgt van het proactief ondersteunen van Finance en HR, dan ben jij het wel. Daarnaast weet je wat hard werken is, maar kun je dit prima afwisselen met een leuk praatje. Jouw ideale job omvat een combinatie van cijfermatige en HR-gerelateerde taken. Interesse? Lees dan hier verder en solliciteer!

 

Wie zijn wij?

Bij het Nationaal Ouderenfonds zetten we ons iedere dag in voor alle ouderen in Nederland. Onze speerpunten zijn: actief ouder worden, inspireren tot een leeftijdsvriendelijke omgeving én het bestrijden van eenzaamheid. Dit doen we onder andere met sport- en beweegprogramma’s zoals OldStars en De Derde Helft maar ook met initiatieven zoals de breiclub, de BoodschappenPlusBus en een programma rondom digitale vaardigheden voor ouderen: Welkom Online. Zo krijgt iedereen de kans om op een actieve manier ouder te worden. Want ouder worden doe je samen!

Dit ga je doen

Je wordt onderdeel van ons stafteam, waarbij je nauw samenwerkt met de controller en het MT en je schakelt hierbij continue tussen de diverse financiële- en HR taken. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de administratie op orde is. Jouw werkzaamheden binnen deze functie zijn heel afwisselend. De ene dag zorg je ervoor dat de personeelsmutaties zijn verwerkt, stel je een arbeidscontract op en bel je een opleider voor een teamtraining. De andere dag zorg je voor de verwerking en controle van financiële gegevens en verzamel je gegevens voor het opstellen van rapportages. De volgende dag boek je inkoopfacturen in en maak je verkoopfacturen, maak je berekeningen, werk je de loonadministratie bij en beantwoord je vragen van medewerkers over ouderschapsverlof of het individueel keuzebudget en loopbaanbudget.

Jouw taken & verantwoordelijkheden op een rij:

 • Je zorgt voor de dagelijkse verwerking en controle van de financiële gegevens (zoals inkoop- en verkoopboek) en verzamelt financiële gegevens voor het opstellen van uiteenlopende rapportages
 • Je verricht HR taken, zoals het bijhouden en begeleiden van ziekteverzuim en personeelsgegevens, het schrijven van vacatureteksten, beëindigen en/of vernieuwen van arbeidscontracten en denkt mee met persoonlijke ontwikkelplannen
 • Je verricht werkzaamheden voor de salarisadministratie en draagt zorg voor het verwerken en administratief vastleggen van mutaties in het personeelsbestand en implementeert veranderingen in de cao of in wet- en regelgeving rondom HR in personeelsbeleid
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor medewerkers en management voor HR vragen
 • Je draagt bij aan het optimaliseren van de werkprocessen ten aanzien van ondersteuning van het MT

 

Wat wij zoeken

Je bent een professional die de basis van het finance vak kent en feeling hebt voor HR gerelateerde taken. Je bent nauwkeurig en werkt met een duidelijk doel voor ogen. Je houdt van overzicht en wanneer je dit niet hebt, dan zórg je hier wel voor! Je bent kritisch op de processen en houdt relevante wetgeving bij. Naast ‘met je hoofd in de cijfers zitten’ vind je het contact met collega’s belangrijk. Je bent behulpzaam en neemt de tijd voor het beantwoorden van vragen van je collega’s. Tot slot, je bent niet snel tevreden want het kan altijd nóg beter.

Dus jij …

 • hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau
 • hebt een aantal jaren ervaring met Finance & HR taken
 • hebt computersystemen en software snel onder de knie (Fhris, Exact Globe en Excel)
 • bent nauwkeurig en adequaat en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • hebt oog voor details, kunt als geen ander prioriteren en staat altijd klaar voor collega’s
 • bent proactief en beschikt over een zelf startend vermogen

Wat we bieden

 • Salaris (schaal 7 CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening € 2.615,-,- tot €3.653,- bruto per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring & opleiding)
 • Een individueel budget van 18% van je jaarsalaris dat je kunt uitgeven aan extra verlofdagen of een extra uitkering in de vorm van geld
 • Een persoonlijk loopbaanbudget die je kunt besteden aan trainingen of bijv. coaching
 • Organisatie- en teamuitjes en (virtuele) koffiemomenten met collega’s
 • Zinvol werk in een betrokken team bij een informele, jonge organisatie
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen en te leren van ervaren collega’s
 • Een modern kantoor op loopafstand van station Amersfoort waar je voor meetings en inspiratie aanwezig bent
 • Flexibel (thuis) werken 50% van de werktijd, zodat jij je privéleven en je werkleven perfect in balans kunt houden

Solliciteren

Interesse? Stuur dan uiterlijk 30 april 2023 je cv en motivatie naar vacature@ouderenfonds.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Nicolette Baarda (controller) via nummer 06-12718958.

Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 1. Hoe wilt u meedoen?

 2. Ik zoek een activiteit

 3. Voor thuis

 4. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online is een laagdrempelig lesprogramma voor als u een eerste stap online wilt zetten. U kunt ook kiezen voor begeleiding door een vrijwilliger of een groepsles.

 5. Wij denken dat dit bij u past

  We vragen regelmatig 55-plussers naar hun mening over actuele thema’s. Wilt u bijdragen aan een juist beeld van ouderen? Geef dan uw mening in het Ouderenpanel!

 6. In de buurt

 7. Wij denken dat dit bij u past

  Met een breiclub van Samen Breien kiest u voor ontmoeting, creativiteit en gezelligheid.

 8. Wij denken dat dit bij u past

  Blijf met OldStars samen sporten en bewegen met onze spelvormen voor 55+.

 9. Wij denken dat dit bij u past

  Bij De Derde Helft blijft u sociaal actief én betrokken bij de sportvereniging in uw buurt.

 10. Wij denken dat dit bij u past

  Welkom Online groepslessen vormen een laagdrempelig lesprogramma voor iedereen die de eerste stappen online wil zetten.

 11. Wij denken dat dit bij u past

  Alleen op pad gaan is niet altijd makkelijk. Of gezellig. En daarom heeft het Ouderenfonds iets leuks! Met onze speciale uitjes en evenementen bieden we voor ieder wat wils. Op zo’n dag is er alle gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, samen herinneringen te maken en misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen te sluiten.

 12. Ik wil helpen als vrijwilliger

 13. Wij denken dat dit bij u past

  Niks is zo fijn als een dagje erop uit gaan. Ook als je oud bent! Het Nationaal Ouderenfonds organiseert uitjes om ouderen de mogelijkheid te bieden om op stap te gaan. Zo’n dagje weg is voor een oudere erg waardevol. Jij kunt hieraan bijdragen! Ga je mee als begeleider?

 14. Op een vaste dag (of dagdeel)

 15. Wij denken dat dit bij u past

  Met het online lesprogramma Welkom Online kunnen ouderen samen met jou oefenen om digitale basisvaardigheden eigen te maken. Met jou hulp zal er een (online) wereld voor hen opengaan!

 16. Ik zet zelf een activiteit of club op

 17. Wij denken dat dit bij u past

  Met speciale spelvormen voor ouderen maken we bewegen en actief blijven mogelijk voor alle ouderen. Wil je een OldStars team starten of je club aansluiten? Dat kan!

 18. Ik wil het Ouderenfonds steunen

  • Met een gift
 19. Met een gift

 20. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig een eenmalige gift doen via iDEAL.

 21. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig je gift laten afschrijven met een machtiging.

 22. Wij denken dat dit bij u past

  Je kan eenvoudig en snel een gift doen via Tikkie.

 23. Wij denken dat dit bij u past

  U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. U ontvangt dan van de Belastingdienst jaarlijks tot 43% van uw gift terug.

 24. Wij denken dat dit bij u past

  Steeds meer mensen nemen een goed doel op in hun testament. Onze droom is dat geen enkele oudere zich ongewild eenzaam voelt. Met het Nationaal Ouderenfonds in uw testament draagt u hieraan bij, ook als u er zelf niet meer bent.

 25. Wij denken dat dit bij u past

  Wilt u op persoonlijke wijze het werk van het Ouderenfonds structureel ondersteunen? Dat kan met een Fonds op Naam. Dit is een schenking aan een goed doel met een gerichte opdracht.

Ontvang de nieuwsbrief

Ja, ik geef eenmalig via iDEAL

Ja, ik geef via machtiging

Ja, ik geef eenmalig via Tikkie

Scan de volgende QR code met je smartphone

Ja, ik schenk met belastingvoordeel

U kunt schenken met belastingvoordeel. Als u minimaal vijf jaar hetzelfde bedrag schenkt, mag u de volledige schenking elk jaar als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte. Vul het formulier in om te schenken met belastingvoordeel: